Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış cidar sözınlığı 10 cm, iç örek kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Cidar panelleri beyninde 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve seda izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Bungalov kocaç evler karınin mutlaka ruhsatname gerekmektedir. izin gerekmeyen prefabrik evler ise sadece mobil evlerdir. Bu evlerde karayolu standartlarına göre tasarlanmış ve projelendirilmiş olan trafikten izin kırmızııp bir plakası bulunuyorsa bu evler yürekin belediyeden ruhsata lüzum yoktur. Art mütebaki tüm binalar bağırsakin belediyeden müsaade gerekmektedir.

Prefabrik hane cazibe donanımı satın almış olduğunız şirket aracılığıyla kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Skolastik üretimli prefabrik evlerde elektrik donanımı hariçtan uygulanırdı.

Duvardan çatıya, elektrikten akarsu tesisatına tüm ustalık müstelzim uygulamalar profesyonel ekiplerimizce binalmakta olup marifetli problemlerını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yeniden hevesli boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Boyalarımız su bazlı başüstüneğundan dolayı kolaylıkla istediğiniz hengâm aşiyan kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkaybolma 3-4 senede bir ise hizmet karınin boyamanızı öneririz.

Belirtilen dubleks prefabrik nesil fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Ilkgüz 2023 listesi temel düzenınarak önerilmiştir.

Prefabrik evler, âşık emniyetliği ve izolasyon konusunda şiddetli standartlarda düz yazı edilir. Evler çoğu kez yangına dayanıklı malzemelerle inşa edilir ve mukteza izolasyonu tedarik etmek ciğerin özel malzemeler kullanılır.

900 TL’den temellamaktadır kısaca prefabrik beyit kaç mangır dersek vasati bu miktarı düşünebilirsiniz sair evlerimizi bile kampanyalı prefabrik aşiyan fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak derunin tasarlanan prefabrik hesaplı kombine prefabrik ev fiyatları konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden meydana gelen durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısaltarak sürede giderilmesini sağlar.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini muhaliflayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle ilgi edilmelidir.

Duvarlar arasına gizlenmiş cidar lafınlığını geçmeyen konveyörlar aşiyan içinde maksimum genişlikte bol ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı esenlıyor. Bu konforuyla çelik hane villa projelerinin gerçekleştirilmesi karınin önemli almaşık oluşturmaktadır. Geniş mekan pozitif yanlarıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Siz bile normal fiyata birinci sınıf bir prefabrik eve iye cereyan etmek isterseniz, tesislerimizde birinci sınıf malzemeler kullanılarak ve standartlara iyi olarak üretilen prefabrik evinize en şayeste fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin döşeme betonundan kurulum sonrası şap ve fayans icraatına varana kadar her kılgı üretici firma aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page